webside

Ritechase er en global markedsplads for service-relateret handel.

En udvidelse af freelance-katalogsystemer til sikkerhedsofficer, rengøringspersonale, plejepersonale / plejeassistent, skønhed og wellness (frisør, frisør, sømtekniker, make-up specialist, øjenbrynspræsning, massage terapeut), sport og fritid (yoga lærer / personlig træner), elektrikere, blikkenslager, snedker, vognmands- og leveringsservice, der giver konstruktionen til online outsourcing, om du har brug for en erfaren fagmand til dit projekt, er du en erfaren professionel, der søger øget synlighed eller din virksomhed kræver adgang til freelancearbejde kraft.

Ritechase er en højkvalitets, kurateret freelance platform, hvor du forbinder med topannoncer for at fuldføre dine projekter. Ritechase er en ansvarlig freelancing og kreativ professionel service markedsplads. Vores mission er at bringe kunder og frilansere sammen i et gensidigt fordelagtigt forretningsforhold, samtidig med at de skaber en indflydelse.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer