Transport App

Mobida er applikationen giver mulighed for at få det produkt eller de tjenester, som brugeren kan lide. Bruger skal oprette en konto med denne applikation, hvis han / hun kan lide nogle produkter at købe eller ikke have sådan vej til transport han / hun kan tage klik på dette produkt og via denne ansøgning sende dette produkt til deres ønskede adresse med deres ønskede transporttjenester. Med denne applikation kan brugeren få det hurtigste svar til at sende produktet.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer