Social Media Chat Web

Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde en unik oplevelse, når det kommer til en chat app – det være sig web, mobil, bærbar eller anden enhed. For at opfylde kravet professionelt til opstart og virksomheder, bygger vi messaging og chat applikationer som Facebook. Vores team vil hjælpe dig med at opbygge brugerdefinerede, skalerbare og hostede chat apps og web til intern og ekstern kommunikation.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer