Redtagbazaar Webshop

Denne hjemmeside giver er en af de hurtigst voksende B2B, B2C & C2C e-handelsportaler, der leverer en massiv samling af forbrugsgoder af høj kvalitet, forretnings- og industriforsyninger og udstyr fra både lokale og internationale markeder. Denne 24×7 premium online butik har operationer lokaliseret i hele Pakistan, og tilbyder pakistanske kunder en række produkter, der sekunder ingen andre i online-rummet. Alle vores produkter er opført af lokale og internationale sælgere med henblik på at sælge produkter til pakistanske kunder.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer