Quiz spil App

Gæt quiz er spil applikationen, hvor brugeren kan teste sine evner i forskellige typer quizzer. Brugeren skal oprette en konto og deltage i et fællesskab med over en million brugere, der allerede har brug for dette spilprogram. Denne applikation giver funktionaliteter som spil og optjene point for at låse op, få belønnet for at tjene præstationer, bruge power-ups, når du sidder fast, klatre op ad stigen i spilcentrets lederstavler, udfordre dine venner, køb den nemme vej ud med de i app-køb, del med dine venner og inviter dem til at spille og nyd spillet mv.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer