Jobsøgning app

Labor app er en multiplatform app, der vil gruppere alle fagfolk og teknikere på de forskellige områder for at skabe et styre tid, kunderne har adgang til det samme, og så at finde den tjeneste, der anmoder om det samme, skal have følgende specifikationer. Det ville være en app, at brugeren har mulighed for at medtage deres data enten for at yde tjenester eller at anmode om tjenester. Du skal udstede en faktura for hver af klienterne, administratoren og medarbejderen angav detaljerne i de arbejdede timer og kvalifikationen givet af kunden. Denne app har en online support service til at reagere på brugerklager og en assistent assistent.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer