Husudlejning app

Uarbanlynk er ejendomsadministrationsansøgningen, som giver brugeren mulighed for at få ejendommen til leje med sin funktionalitet. Denne app indeholder ejendomsadministratoren, som uploader egenskabernes billeder på denne ansøgning, og lejerne, der ønsker at købe ejendommen, kontakter en ejendomsadministrator for yderligere møder og processer. Denne vil hjælpe lejere til at købe og sælge ejendommen meget nemt.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer