Finde tøj App

Her på City of Wishes gør vi det nemt for dig at skabe den ultimative ønskeliste, der indeholder alt, hvad du vil, fra det seneste mode køb til en spændende ny læsning. Du behøver ikke bekymre dig om at gå glip af et meget lusted item, fordi det er uforeneligt med din gaveliste-app. Alt du skal gøre er at downloade appen, og du er klar til at gå. Når du handler, og du ser noget, du gerne vil modtage som gave, skal du blot scanne stregkoden. Det bliver automatisk tilføjet til din ønskeliste for dine kære at se

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer