Finde tekniker App

Som navnet antyder, giver Assan-applikationen tjenesterne til den bruger, der har brug for at reparere noget teknikerrelateret arbejde. Hvis en bruger, der har brug for at reparere skader, arbejder han / hun ikke for at søge efter nogen tekniker. Assan ansøgning giver funktionaliteten i hvilken en admin er der, der arrangerer tekniker til brugeren for ethvert skaderarbejde. I denne app skal brugeren tage billedet af ting som f.eks. Skader på klimaanlægget mv. Administratoren arrangerede den specialist, der er i stand til at gøre dette arbejde. I løbet af dette arbejde kan teknikeren annullere denne aftale på grund af en eller anden grund på det tidspunkt finder administratoren en anden person til at fuldføre denne opgave. Denne applikation hjælper brugeren til ikke at gå overalt, reparere de ting, der sidder i hjemmet.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer