Find Nearest Store App

Deli ansøgning er online bestilling af mad ordre, der giver mulighed for at bestille mad, der sidder i hjemmet, uden at skulle gå udenfor. i denne app kan brugeren få listen og oplysninger om nærliggende restauranter og deres menu. Brugeren kan bestille mad efter hans / hendes smag. Brugeren får mad gennem denne app og betaling er gjort online system. Dette hjælper brugeren med at få maden let som efter eget valg uden at gå overalt.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer