Events finder webside

Berømte Events TV App er en premium, hurtig og pålidelig mobil app designet til at give synlighed af ALLE begivenheder i et bestemt område. Alt for mange gange begås begivenheder, fordi du ikke vidste, at det ville ske. Gennemse din by eller steder i en anden stat uden at skulle logge ind eller give oplysninger!

Klar til at fremme dine begivenheder og få det foran tusindvis af aktive brugere? Tilmeld dig en promotorkonto og start med at sende det straks! Du opretholder total kontrol over din konto, begivenheder og begivenhedsoplysninger!

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer