E-commerce Large Consumers App

Lancering af PeDailies APP er det første skridt til at bringe store forbrugere på en platform ved at give dem et nyttigt værktøj i en APP. Vi fremmer også brugen af BHIM / UPI for kontantløse køb som den eneste og den foretrukne løsning

Dette er en APP, der gør det muligt for forbrugerne at forbinde deres lokale leverandører og bestille og betale dem alle dagblade samt ADHOC behov, der dækker følgende kategorier som mælk, avis, dagligvarer, grøntsager og frugter, mad fra lokale restauranter.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer