Dating app

Man chat applikationen er kun lavet til homoseksuelle gutter, der ønsker at chatte med hinanden. Denne applikation giver mulighed for chat, video deling, lyd deling, gruppe chat at kommunikere med hinanden. Denne app er nyttig mest i udlandet lande. Brugeren kan også se den anden brugers profil. De kan redigere eller ændre deres profilbillede og information. Denne app giver nem kommunikation med homoseksuelle brugere.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer