Dating app

Checkmate er dating applikationen, der fokuserer på at opbygge en personlig og sikker forbindelse. I denne applikation kan brugeren tage en selfie, videochat, billedchat eller stemmechat er tilgængelig. Brugeren kan ikke få en SMS-besked facilitet i denne applikation. Hvis en bruger finder en kamp, kan han / hun oprette eller foreslå med denne applikation. På den modsatte side har den, der får forslaget eller invitationen til dato, evnen til at acceptere eller afvise forslaget. Hvis han / hun accepterer forslaget, kan de chatte på forskellige værktøjer som videoer, voice chat osv. Efter diskussion, som de begge beslutter at mødes eller ej. Denne applikation hjælper brugeren med at finde kampen efter deres smag og arrangere datoen.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer