Cykeludlejnng app

Cykel app er den app, der giver brugeren mulighed for at få brug af cykel i en nærliggende placering. Denne cykel har de automatiske låse, som kun åbnes af denne cykeladministrator. Først skal brugeren logge ind på denne applikation, den viser den nærliggende cykel på kortet gennem GPS-trackeren i låsesystemet. Hvis brugeren ønsker at bruge den cykel, skal han / hun kontakte administratoren via denne ansøgning. De diskuterer om satser, varighed, betalingsmetoder og andre forhold mv. Efter at have fået alle oplysningerne, hvis brugeren accepterer betingelsen, åbner administratoren koden for den cykel til brug, og brugeren kan ride på cyklen. Denne applikation hjælper brugeren til at slippe af med den nærliggende cykel efter deres behov. Denne ansøgning bruges hovedsageligt i udlandet lande, hvor folk generelt bruger cykler til at ride for deres behov. Det giver den venlige oplevelse til brugerne, da processen med denne tur er let at bruge.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer