Bylivet App

Alert app er en begivenhed app, der giver brugeren en advarsel i den hændelse, hvor der er nogen begivenhed organiseret i nærheden af placeringen. Bruger skal oprette en konto på denne app og logge ind for at få en advarsel om de nærliggende begivenheder. Efter at have lavet en login bruger kan få listen over de nærliggende begivenheder på hans / hendes placering. Der er forskellige formelle og uformelle arrangementer som f.eks. Prisbeløb, albumlancering, aftensmad, dansfestivaler, fødselsdagsfest, selskabsmøder, konferencer mv. Bruger kan også få de forskellige videoer af den begivenhed gennem denne app. Denne app hjælper brugeren til at minde om at deltage i de forskellige begivenheder ved meddelelserne og få oplysninger om de organiserede nærliggende arrangementer.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer