Ringodata app

Ringodata er det program, hvor administratoren giver alle de oplysninger, som brugeren har brug for på det tidspunkt, f.eks. Kontakter i et bestemt område, kontakt i forbindelse med enhver forretningsaftale mv. Brugeren kan udvide deres forretning ved hjælp af denne applikation gennem opkald , besked og mail funktionalitet. Det er den bedste måde at få nye forretninger med kundeemner.

Hvorfor skal du vælge os ?

Vi gøre din drøm til virkelighed og vi arbejder udelukkende for at give den helt præcise løsning til vores kunde og derfor går vi meget op i top service og god kunde support. Før og efter levering af løsningen.

Kontakt os på tlf 28519771 og fortæl om din gode ide.

Fast Support

Alle vores kunder får en fast support til forbedringer eller udfordringer som opstår. Du kan læse meget mere om vores standardbetingelser når aftalen indgåes mellem begge parter.

GRATIS KILDEKODE

Vi vil forsikre vores kunder at vi straks leverer alle filer når at vi har fuldført opgaven, så kunden fortsat kan arbejde sammen med os til videre udvikling af løsningen eller udvikle den hos en anden. Det er dit produkt når vi er færdige.

udenlandske casinoer